Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αγαπητοί φίλοι,

σας προσκαλούμε με χαρά σε ένα τριήμερο με διαλέξεις και διαλογισμό με  τέσσερεις Έλληνες περιοδεύοντες δασκάλους του Βουδισμού του Διαμαντένιου Δρόμου και μαθητές του Λάμα Όλε Νύνταλ στο Βουδιστικό Κέντρο του Διαμαντένιου Δρόμου στην Αθήνα.  Μην το χάσετε!

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

Χρήστος  Μαγλουσίδης  &  Γιαν Νούτσος

Διάλεξη με θέμα:  «Έλεος και Σοφία»

Ώρα 19:30

Θα ακολουθήσει διαλογισμός στον 16ο Κάρμαπα

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Γιώργος Διακοφωτάκης & Μάκης Αχλαδιώτης

Διάλεξη με θέμα:  «Διαλογισμός»

Ώρα 19:30

Θα ακολουθήσει διαλογισμός στον 16ο Κάρμαπα

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

Γιώργος Διακοφωτάκης –  Μάκης Αχλαδιώτης –  Γιαν Νούτσος

Διάλεξη με θέμα:  «Το Νόημα της Σάνγκας»

& Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Ώρα 19:30

Θα ακολουθήσει διαλογισμός στον 16ο Κάρμαπα

Σχετικά με τους δασκάλους:

Γιαν Νούτσος

Γεννήθηκε το 1964. Συνάντησε τον Λάμα Όλε Νύνταλ και προσέφυγε στον Βουδισμό το 1997 στην Αθήνα.  Από τότε είναι συνυπεύθυνος για τη λειτουργία του διεθνούς Κέντρου απομόνωσης Κάρμα Μπέρτσεν Λινγκ στην ορεινή Κορινθία.  Ο Λάμα Όλε Νύνταλ του ζήτησε να διδάσκει τον Βουδισμό το 2005.  Ζει στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Μάκης Αχλαδιώτης

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1960. Προσέφυγε στο Βουδισμό το 1980 στον 16ο Κάρμαπα. Ο Λάμα Όλε Νύνταλ του ζήτησε να διδάσκει τον Βουδισμό το 2014. Εργάζεται ως διευθύνων σύμβουλος σε στούντιο μουσικής και μεταγλώττισης. Ζει στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Χρήστος Μαγλουσίδης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1958. Συνάντησε τον Λάμα Όλε Νύνταλ και προσέφυγε στον Βουδισμό το 2008.  Ο Λάμα Όλε Νύνταλ του ζήτησε να διδάσκει το Βουδισμό τον Ιούλιο του 2015. Εργάζεται ως σύμβουλος και μάνατζερ πληροφορικής. Ζει στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

Γιώργος Διακοφωτάκης

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1963. Συνάντησε τον Λάμα Όλε Νύνταλ και προσέφυγε στον Βουδισμό το1982. Το 1988 έγινε ιδρυτικό μέλος του Κάρμα Μπέρτσεν Λίνγκ (KBL).  Από το 1993 είναι εκπρόσωπος του Διαμαντένιου Δρόμου στο Ελληνικό κράτος. Συνέβαλε καθοριστικά στην επίσημη αναγνώριση του Βουδισμού στην Ελλάδα το 2001 και στην άδεια ίδρυσης ευκτήριου οίκου σε μορφή Στούπας στο KBL. Συμμετείχε στην οργάνωση και λειτουργία της αίθουσας Βουδισμού στο Ολυμπιακό χωριό – Αθήνα 2004. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «KBL – the history of DW Buddhism in Greece». Σπούδασε γραφικές τέχνες και εργάστηκε στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα. Ζει στην Αθήνα και έχει δύο παιδιά.

Κόστος συμμετοχής:

€6 την ημέρα ή €15 για όλο το τριήμερο